bertakarlsson

Kategori: Shopping

Highlighter brighter than your future

Denna highlightern har jag velat ha hur länge som helst så förra veckan i Krakow köpte jag den äntligen. Det är den bästa jag testat iallafall så jag är jättenöjd med den, älskar verkligen alla produkter från the balm. Denna highlightern finns att köpa HÄÄR för 209 kr. 

MAC pro longwear

Pro longwear concealer / Pro longwear foundation

En ny concealer och foundation har jag behövt ett tag och nu köpte jag äntligen dessa två i London. Brukar välja billigare produkter egentligen men jag tror ändå det är värt att lägga lite extra pengar på bättre smink, speciellt basprodukter. Har bara använt dessa i två dagar men jag älskar dem redan!  Upplever att jag inte alls blir lika glansig och dem känns så himla ''lätta'' och bekväma på hyn. Stort tips om ni är ute efter två bra basprodukter!

MAC lipstick

Har länge velat ha ett läppstift från MAC och nu i London köpte jag äntligen ett. Det blev detta ovanför i färgen ''hug me''. Föredrar egentligen matta läppstift vilket detta inte är, men jag är jättenöjd! Har egentligen komplex över att jag har så små läppar och tycker inte alltid att jag passar i läppstift osv, men äsch, det är ju så snyggt så whatever. 

Lip cream & bronzer

NYX soft matte lip cream - HÄR / Bahama mama bronzer - HÄR

Beställde dessa produkterna för några dagar sedan och har nu hunnit testa dem. Är jättenöjd över bronzern, perfekt färg och utan glitter som min förra hade vilket jag inte gillade. Läppglanset är också väldigt fint, kan dock inte bestämma mig för om jag passar i det då jag har så små läppar haha. Produkterna är ifrån eleven.se :)

Smashbox primer

Smashbox photo finish primer - 290 kr. HÄÄÄR kan ni köpa den!

Denna primern köpte jag idag då jag länge behövt en och just denna har jag hört mycket bra om. Jag har väldigt oljig hy och då ska denna tydligen vara väldigt bra för mig så det ska bli spännande att testa den. Ganska dyr så förhoppningsvis är den så bra som alla säger! Någon som har den och isåfall, vad tycker du om den?

Personligalmanacka

Något som verkligen är ett måste för mig nu när skolan har börjat är att ha en almanacka. Designade därför en egen på personligalmanacka.se där jag har ett av mina favoritcitat på framsidan och ett bildcollage på baksidan. Är så nöjd!

Adidas Superstar

Beställde dessa förra veckan och fick hem dem igår, är så nöjd! Älskar verligen att köpa skor, finns inget roligare. Hade beslutsångest mellan dessa och de helvita men till slut blev det ändå dessa och det ångrar jag faktist inte. Dem finns att köpa HÄR för 899 :-

DERMALOGICA

Att lägga ner pengar på hudvårdsprodukter/make up är verkligen något jag inte gillar, tror de flesta kan relatera till det? Anyway.. jag fick presentkort av mamma som  hon inte ville ha (tack bästa mamma♥) och då köpte jag detta! Har hört mycket bra om detta märket så det ska bli riktigt kul att få testa allt. Produkterna jag har köpt passar speciellt bra för oss tonåringar och ni hittar dem HÄR.

MIDSOMMAROUTFIT

Klänningen - HÄR / Nike Air Max - HÄR

Klänningen jag beställe för några dagar sedan kom igår vilket blev perfekt nu till midsommar, är så nöjd! Den finns HÄR och nu är den dessutom på rea. :)

JUST ORDERED

Ni hittar den HÄR för 179 :- (rea)

Har kollat på en liknande klänning i ett sånt här mönster så himla länge och jag var bara tvungen att klicka hem denna nu. Hoppas verkligen att den passar även fast jag tog en mindre storlek än vad jag brukar.. Jag orkade nämligen inte vänta på att dem skulle få in nya hehe.

IPHONE 6

Är så glaaad! Tanken har varit att köpa en liten kamera till konserten och som är lätt att ta med överallt, men istället blev det en iPhone 6. Min gamla 4s har blivit så seg på senaste tiden och eftersom denna har en grym kamera så passar den nog perfekt till konserten!

Upp