bertakarlsson

Kategori: Outfits

Green trenchcoat

tröja - nelly.com // jeans - gina tricot // trench coat - forever 21 // väska - michael kors // skor - adidas

Ännu en outfit som jag hade på mig i London i måndags. Köpte trenchcoaten på forever 21 och hoppas bara på att det ska bli liite varmare så jag kan använda den, ääälskar den! Känner mig fortfarande så obekväm med att fota såna här bilder men det verkade som att ni uppskattade outfitbilder (?) så ska försöka fortsätta med det trots att det är väldigt stelt haha. :)

9 april - ootd

jacka - zara // tröja - gant // jeans - gina tricot // väska - michael kors // skor - adidas

Att ta outfitbilder måste ju vara det stelaste som finns typ, haha, but here you have! Vet att några tycker det är kul med såna här inlägg men det har inte blivit någon lyckad bild på eeevigheter förrens idag då två blev hyfsade iallafall. Tänkte försöka fortsätta med det om det är uppskattat och om jag lyckas tvinga min lillebror till att fota, hehe.

Tuesday

kappa - bik bok / tröja - H&M / jeans - gina tricot / skor - adidas

Köpte denna kappan på rea på bik bok för 149 :-, hur bra? Älskar den! Sitter nu och kollar på paradise hotel, haha jag tycker verkligen det är så sjukt kul och förstår inte varför jag följt dem tidigare säsongerna? Anyway.. ikväll ska jag på hockey med Nancy vilket jag i vanliga fall aldrig går på men det ska bli superkul faktiskt. Hoppas ni har haft en bra dag, puss! 

MIDSOMMAROUTFIT

Klänningen - HÄR / Nike Air Max - HÄR

Klänningen jag beställe för några dagar sedan kom igår vilket blev perfekt nu till midsommar, är så nöjd! Den finns HÄR och nu är den dessutom på rea. :)

Upp