bertakarlsson

Q & A

Fick några frågor i en kommentar här på bloggen så självklart tänkte jag svara på dem här. Blir så glad av det för då vet jag att åtminstone någon är lite intresserad av vad jag skriver om haha!

Hur länge har du gymmat?

Första gången jag gymmade var 2014 i Spanien men på mitt nuvarande gym har jag varit i lite mer än 1 år nu.

Vad är ditt mål med träningen?

Först och främst att MÅ BRA och helt enkelt bara älska det jag gör, inte tvinga mig själv till något. Men, jag skulle ljuga om jag säger att jag inte tränar för att se förändring på utsidan för det gör jag. HÄR kan du läsa lite mer om vad mitt mål med träningen är. 

Går du på någon diet?

Nej, det gör jag inte. Just nu äter jag dock inget godis, kakor och annat med tillsatt socker och har inte gjort på två månader. Äter mindre av kolhydrater som pasta, ris, potatis också för att jag mår bättre utan det helt enkelt. Det är inte något som passar alla men för mig funkar det och jag mår mycket bättre av att äta mindre utav kolhydrater. 

Vad vill du jobba med och går du på gymnasie,isåfall vilken linje?

Jag går inte på gymnasiet men har nyss sökt in till det och ska alltså börja i höst. Eftersom jag sökt till ekonomiprogrammet så är det väl något inom ekonomi som jag vill jobba med. Några drömmar jag har är t.ex att starta ett cafe med endast hälsosamma grejer haha, eller jobba med något annat inom träning och hälsa. Och att få jobba med sociala medier vill jag också göra, att bara leva på t.ex en blogg vill jag nog dock inte men att ha det vid sidan om iallafall. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas